MENU

Chef Ted van der Fits en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een loempia zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; gevuld met gekonfijte eendenbout, ketjap steranijs saus & wasabi mayo. Of een flensje gevuld met groenten geserveerd met gember saus. Of onze rijsttafel. Of saté van geit met ketjap saus. Oh, er staat zoveel lekkers op de kaart. 

    RIJSTTAFELS

    • RIJSTTAFEL vanaf 17,5,- p.p

      12 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.

    • RIJSTTAFEL VEGA vanaf 17,5,- p.p

      13 verschillende kleine vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.

    STREETFOOD BITES TO SHARE

    • LOEMPIA Bebek 4,-

      Loempia gevuld met gekonfijte eendenbout, ketjap steranijs saus & wasabi mayo

    • Loempia udang 4,-

      Loempia gevuld met pittige garnalen, gember chili saus & chili mayo

    • LOEMPIA Pepesan 4,-

      Loempia gevuld met kabeljauw & kerrie mayo

    • PERKEDEL Jagung 4,-

      Kruidig maiskoekje geserveerd met pindadip

    • Pangsit 4,-

      Wonton gevuld met kruidig varkensgehakt

    • Risolles 4,-

      Flensje gevuld met groenten geserveerd met gember saus

    BIJGERECHTEN

    • Gado Gado 4,-

      Gemixte groenten met pindasaus

    • Sambal proeverij 3,5,-

      3 soorten sambal van mild naar heet

    • Nasi kuning 3,-

      Kruidige gele kokosrijs

    BBQ SATÉ

    • SATÉ AYAM 5,-

      Kipsaté met pindasaus

    • SATÉ KAMBING 7,-

      Saté van geit met ketjap saus