MENU
Chef Ted van der Fits en zijn team koken de Indonesische sterren van de hemel. Allemaal waanzinnig lekkere gerechten. Om te delen of om lekker zelf van te genieten. Wat denk je van een taco zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt; met buikspek, koolsla, rode ui en gember- en specerijen mayonnaise. Of een Indonesische garnalencocktail met ponzu, watermeloen, zoetzure komkommer en kaantjes. Of onze rijsttafel. Of geroosterde saté van diamanthaas. Oh, er staat zoveel lekkers op de kaart.
Wil je niks missen en ALLE smaakexplosies ervaren? Kies dan voor het Chef’s Choice menu. Een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu, samengesteld door onze Chef.
SHARED BITES
-
LOEMPIA UDANG € 9,50
Loempia van garnaal, gemarineerd in boemboe van gember met chili mayonaise
-
TACO BABI JAVA € 7,50
Taco met buikspek, koolsla, gember- en specerijenmayonaise en ingelegde rode ui.
-
LOEMPIA BEBEK € 9,50
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
-
RENDANG KROKETJES 2 STK € 8,50
Huisgemaakte rendang kroketjes met een frisse gember mayonaise
-
PERKEDEL KERIPIK € 6,50
Krokante soto polenta fingers met een kruiden mayonaise
-
AYAM KACANG HITAM € 12,-
Spicy & sticky kip 'lolly's' met een dip gemaakt van zwarte bonen
-
RISOLLES € 8,50
Een flensje met een vulling van mais, wortel en prei met een pittige gember-chili saus
-
DAGING CAMPURAN 2 STK € 9,50
Indisch aangemaakte steak tartaar op gebakken brioche
-
MALUKU MIX
Verrassing van verschillende snacks, voor 2 personen 20,- en voor 4 personen 35,-
BBQ SATÉ
-
SATÉ AYAM € 14,50
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
-
SATÉ KAMBING € 16,50
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
-
SATÉ BABI PANGANG € 16,50
Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus
-
SATÉ VEGA € 9,50
Saté van courgette, paprika en rode ui met zoet-pittige ketjapsaus
-
SATASTING € 16,50
Drie verschillende soorten saté
À LA CARTE
VOORGERECHTEN
-
RASA CAMPUR ADUK € 13,50
Gebrande makreel filet met ingelegde Granny Smith appel, pittige sambal ijs afgemaakt met een kruidige mantega saus
-
IKAN DABU € 17,50
Tonijn tartaar met soja tapioca, miso mayonaise en krokante eiping
-
DAGING SAPI TIPIS € 15,-
Rundercarpaccio met een nam jim lak, atjar tjampoer, ingelegde chili peper & limoen emulsie
-
IGA BABI BAKAR € 12,50
Ted's beroemde spare ribs, gelakt met een pittige karamel. Gecoat in een crumble van rode peper, gebakken uitjes & selderij
BIJGERECHTEN
-
SAYURAN MUSIMAN € 8,50
Seizoensgroenten (per seizoen anders bereid)
-
NASI KUNING € 4,50
Gele kokosrijst
-
RIJST PROEVERIJ € 6,50
Drie verschillende soorten rijst
-
GADO GADO € 8,50
Diverse groenten met pindasaus
-
NASI GORENG € 4,50
Gebakken rijst
-
SAMBAL PROEVERIJ € 4,50
Drie verschillende soorten huisgemaakte sambal
HOOFDGERECHTEN
-
DAGING RENDANG € 28,50
In Rendang kruiden gegaarde flat iron steak, crème van aardpeer, tartelette gevuld met artisjok & ingelegde topinamboer, geserveerd met een jus de veau
-
BABI LAMBAT € 23,50
Op Indische wijze gemarineerde varkenswang, nduja beurre blanc, amandel brunch en meiraap 'cake'
-
KERANG BIR GORENG € 19,50
Gebakken mosselen afgeblust met een saus van Bintang en spek
-
LEDAKAN ORANYE € 24,50
Gepocheerde kabeljauw geserveerd met een saus van vadouvan, ingelegde winterpeen, pinda crumble afgemaakt met een olie van langoustine
VEGETARISCHE GERECHTEN
-
SELADA KECIL € 6,50
Gegrilde little gem, kerrie mayonaise en een krokant pittige olijven crumble
-
KARI KEMBANG € 7,-
Geroosterde gekruide bloemkool met een luchtige curry-kokos hollandaise
-
KUBIS BAKAR € 11,50
Gergrilde spitskool, met gember en piment mayonaise, gedoopt in crumble van demping, kropuk en knoflook-chili
-
TAHU TELOR (in een modern jasje) € 11,50
Gebakken tofu met een gepocheerd ei, kool, lollo rosso, haricots verts, taugé en een pittige pinda-ketjap dressing
RIJSTTAFELS
-
RIJSTTAFEL(TJE) € 38,50 P.P
13 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL € 42,50 P.P
15 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
-
RIJSTTAFEL VEGA € 37,50 P.P
13 verschillende kleine vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
DESSERTS
-
ANGURR PANAS € 11,50
Druivencompote, ruby chocolade mousse, laos roomijs, limoenblad crumble, citroen granite
-
WANITA PUTIH € 11,50
Amandel mousse, witte perzik, perzik/laos gel, limoen sorbet, witte chocolade crumble
-
TJENDOL BISTROBAR € 11,50
Pavlova, jackfruit ijs, pandan curd, kokos/limoen crème, geroosterde kokos
-
KEMBANK GOYANG € 11,50
Kembang Goyang (indonesisch wiebelkoekje), lychee gel, mascarpone crème, vanille/sereh roomijs
-
ES TJENDOL € 8,50
Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan
-
ESPRESSO MARTINI € 14,50
Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso
-
SPEKKOEK € 7,50